Nieuws

Start verkoop begin 2018!

30 oktober 2017

Direct aan het water en park wonen met een geweldig blijvend vrij uitzicht op de plek waar alles samen komt!

Vorderingen bouw augustus 2017

29 augustus 2017

De bouw van 31 waterwoningen en 21 waterzicht appartementen in de wijk Meerrijk in Eindhoven is in volle gang. We maakten een kort filmpje, bekijk het hier: https://www.youtube.com/watch?v=UNyQwKL6PMg

Wethouder viert dat Meerrijk weer verder bouwt

17 juli 2017

De bouw van 31 waterwoningen en 21 waterzicht appartementen in de wijk Meerrijk in Eindhoven is in volle gang. Ten Brinke CoHof, MRP Development en Huybregts Relou vierden dit met een speciale bijeenkomst voor kopers, omwonenden en genodigden op het bouwterrein.

Wij vieren op 13 juli dat Meerrijk verder bouwt!

12 juli 2017

Meerrijk bouwt weer verder! Dat vieren wij samen met kopers, buurtbewoners, wethouder Yasin Torunoglu van gemeente Eindhoven en genodigden. Ook u bent welkom op 13 juli van 16 tot 19 uur op de bouwlocatie!

Voortgang bouw

22 juni 2017

De bouw van de waterwoningen en appartementen vordert gestaag. We maakten een paar foto's om u een beeld te geven van de stand van zaken.

Ontwikkeling hoogste toren van Meerrijk in Eindhoven

08 juni 2017

In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk. Nu de noordelijke rand van het plan in aanbouw is, kan het plan voor de toren ontwikkeld worden.

Bouwwerkzaamheden gestart

06 februari 2017

Alle waterwoningen en appartementen zijn verkocht. En inmiddels is de bouw begonnen. Bekijk hier de werkzaamheden in vogelvlucht via het filmpje op YouTube.

Wij ontwikkelen volop verder in Meerrijk. Volg onze website voor het laatste nieuws!