Wonen in Meerrrijk, het centrum van Meerhoven

Een eerste huis. Een grotere woning. Of juist kleiner. Kopen. Of toch liever huren. Dicht bij school en werk. Misschien zelfs werken waar je woont. Of helemaal niet meer werken en alleen maar genieten. Maar in elk geval altijd met alle gemakken en gezelligheid om je heen. Wonen in Meerrijk heeft dit allemaal. En meer. De enige plek in Eindhoven waar je écht stedelijk woont in het groen. 

Alles in de buurt
Alles ligt voor je deur: terrasje, sporten, gezondheidscentrum en winkels. En het water en groen van het prachtige waterrijke park Meerland ligt aan je voeten. Een groene oase van 100 voetbalvelden groot voor de ultieme ontspanning. Dat kun je gerust wonen op stand noemen.

Meerrijk als scharnierpunt
Het centrum van Meerrijk is als scharnierpunt in het park Meerland gesitueerd. Nieuwbouw midden tussen het groen, maar toch los van de omliggende woonbuurten in Meerhoven. Meerrijk is niet alleen centraal gesitueerd ten opzichte van de verschillende woonbuurten, het ligt ook als spin in het web van routes door de wijk. De twee doorgaande hoofdfietsroutes van Meerhoven lopen langs Meerrijk.

Alles is dichtbij
Meerrijk ligt niet alleen in het hart van Meerhoven, het ligt ook tussen de centra van Eindhoven en Veldhoven. Met het openbaar vervoer, de auto en zelfs met de fiets ben je snel in het centrum van Eindhoven of Veldhoven.